Хората от тези  страдат от бързо наддаване на тегло и

...
Хората от тези  страдат от бързо наддаване на тегло и
Коментари Харесай

Зодии склонни към наднормено тегло

Хората от тези  страдат от бързо наддаване на тегло и обвързваните с него затруднения.
Много неща могат да повлияят на телесното тегло на човек - нездравословна диета, мързел, хронични болести.
Астролозите имат вяра, че раждането под избран знак на Зодиака, също може да е обвързвано с бързото напълняване. Вижте в този момент:
Телец
Много Телец се отличават с видна фигура със заоблени форми. И виновността е в тях. Любителите на сладкото и продуктите от брашно постоянно не могат да си откажат това „ малко “. Критиката на други хора не подтиква Телеца да се подложи на  диета и да добави спорт към живота си. Вместо това, то попада в капан на скръбта и качва още повече ненужно тегло.
Рак
Раците са тихи, фамилни, домашни хора. Затова експанзията извън, стресът на  работното място, възмущение и тъгата се изливат в изпразването на хладилника. Те се характеризират с държанието на „ прочувствените “ ядящи. Те се хранят с добра причина и преяждат по неприятен метод. Дори и при някои ограничавания, за тях може да е доста мъчно да запазят фигурата си.
Риби
Рибите са склонни към меланхолия и безпокойствие, заради прочувствената си неустойчивост. Ето за какво, проблеми в персоналния живот, всевъзможни неприятности и скърби, те се възползват. И те избират за себе си всичко най-вредно - по-дебели, повече калорични, по-сладки. Често ядат храни от бързо хранене, имат податливост безусловно да гълтам храна по време на идната офанзива на незаинтересованост. В резултат на това доста Риби, като се изключи че имат наднормено тегло, имат и психически проблеми и хранителни разстройства.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР